alternative

"Įspūdingas kelionės planas: Puketas + Phi Phi + Krabi"

Atnaujinta: 2024-02-01

Tai pilnai paruoštas 15d. / 14n. kelionės planas aplankant Puketą, Phi Phi ir Krabi.


Kelionės planas: Puketas + Phi Phi salos + Krabi:

  • Aplankysite: Aplankysite Puketą + Phi Phi + Krabi. Taip pat aplink esančias gražiausias lankytinas vietas.
  • Patogumas: Planas sudarytas taip, kad derėtų Tailando pažinimas ir lengvas poilsis.
  • Trukmė: Puikiai tinka 14/15 dienų kelionei
  • Atnaujinta: Šis kelionės planas atnaujintas 2024 m. vasarį

Kelionės plano aprašymas:

Fantastiškas kelionės planas skirtas norintiems pailsėti ir pamatyti vienas įspūdingiausių vietų Tailande. Idealiai priderintas 2 savaičių atostogoms ir susideda iš trijų pagrindinių dalių: Puketo salos , Phi Phi salos ir Krabi .

Tarp šių vietų keliaujama ir jose yra numatytos nakvynės mūsų atrinktuose viešbučiuose.

Dienų skaičius kiekvienoje vietoje optimaliai parinktas taip, kad užtektų laiko pamatyti svarbiausias lankytinas vietas.

Kelionė suplanuota taip, kad derėtų mėgavimasis pietų Tailando šiluma, paplūdimiais, jūra, palmėmis, masažais, tajų maistu ir galėtumėt pamatyti gražiausias ne tik Tailande, bet galbūt ir visame pasaulyje salas, įspūdingą gamtos grožį.

Taip pat pažinti Tailandą aplankant budistų šventyklas. Pajusti Tailando "vaibą" dėl kurio, žmonės taip įsimyli šią šalį. Patirti egzotišką naktinį gyvenimą.

  • alternative
  • alternative
  • alternative

Kiekviena kelionės diena yra suplanuota pagal mūsų rekomendacijas. Bet pasirinkimo laisvę, kurią dieną ką veikti, turėsite jūs.

Tiems, kam veiklos per daug ar kažkuri siūloma ekskursija nesudomins, galės tiesiog į ją nevykti ar pakeisti kita. O kam veiklos pasirodys per mažai, plane ras papildomą sąrašą su ekskursijomis, lankytinomis vietomis, bei kitomis veiklomis.

Šį kelionės planą sudariau aš asmeniškai. Sudėjau 13 metų gyvenimo Tailande patirtį. O daugybei žmonių planuodamas keliones išsigryninau esminius dalykus, kas labiausiai atitinka lietuvių norus, lūkesčius, vizijas.

Audrius

Asmeninis kelionių konsultantas

Nuotraukų galerija:

Lankytinos vietos, kurias pamatytumėt keliaudami pagal šį planą:

  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative
  • alternative

Kelionės plane rasite:

1 Informaciją apie transportą.

Nuoseklų, pagal kiekvieną dieną suskirtytą ir detaliai aprašytą kelionės planą su informacija kaip keliauti iš A į B. Kaip keliauti iš/į oro uosto į viešbutį; Kaip keliauti į Phi Phi ar Krabi rasite šiame plane. Taip pat ir kitą reikalingą logistinę informaciją susijusią su transportu.

2 Kelionės planą su rekomendacijomis kiekvienai kelionės dienai.

Ką aplankyti? Ką pamatyti? Kokias ekskursijas rinktis ir t.t. ? Rekomenduojamos veiklos pagal dienas išdėliotos tokiu eiliškumu, kad gautųsi geriausias poilsio ir Tailando pažinimo balansas. Kurį tobulinome per daug metų patirties bei įvertinus žmonių, kuriems planavome keliones patirtis, atsiliepimus.

3 Viešbučius.

Mūsų kruopščiai atrinktus ir rekomenduojamus viešbučius. Nes tai viena svarbiausių kelionės dedamųjų dalių. Atrenkant viešbučius atsižvelgta į vietą, kad būtų patogu. Taip pat galimybė rinktis iš ekonominės ar prabangesnės klasės. Bei kainos ir kokybės santykį, kad nebūtų permokėta! Todėl keliaujantys įprastai ne tik ženkliai sutaupo, bet ir išvengia situacijų pasirenkant netinkamą lokaciją. Bloga lokacija gali sugadinti kelionę, kai šalia esantis paplūdimys pasirodo esantis netinkamas, vieta per daug triukšminga, ar labai nepatogu keliauti, o vairuotojai, ar ekskursijas organizuojančios kompanijos gali prašyti papildomų priemokų…

4 Informaciją apie ekskursijas, dienos turus, lankytinas vietas.

Pati Puketo sala didelė, su daugybe lankytinų vietų, paplūdimių… O dar Phi Phi salos, Krabi.. Ir kiek dar visko aplink! Į šį kelionės planą atrinkome labiausiai vertas dėmesio lankytinas vietas ir dienos turus.

5 Svarbiausios informacijos rinkinį apie Tailandą nuo A iki Z.

Rinkinyje rasite visus svarbiausius atsakymus į klausimus, kurie gali kilti ruošiantis kelionei ir pačios kelionės metu: Vizos, Skiepai, Orai, Vietinės telefono kortelės, Internetas, informaciją apie saugumą, vietines taisykles, įstatymus, patarimus ir kitą informaciją iš pirmų lūpų, kurią sukaupėme per 13 metų.

Kodėl naudinga:

  • Sutaupysite pinigų

    Dėka šiame plane pateikiamos informacijos nepermokėsite už viešbučius, transportą, ekskursijas ir kitas paslaugas

  • Sutaupysite laiko

    Sutaupysite daug brangaus laiko, nes nereikės planuotis visko patiems ir pasiklysti tarp informacijos kiekio ar klaidinančių patarimų.

  • Gausite kokybišką informaciją

    Gausite patikimą informaciją. Nebereikės dvejoti ar savarankiškai rasta ar kitų asmenų pateikta informacija yra teisinga.

Papildomi privalumai:

  • Saugumas. Keliaujančių saugumas yra didelis prioritetas. Pateikiame svarbiausią informaciją susijusią su saugumu, kad atostogos būtų saugios. Taip pat atrinkome saugiausius keliavimo būdus, vairuotojus, keltus.
  • Išvengiama klaidų rizikos. Išvengiama galimų klaidų, kurios galėtų sugadinti kelionę, rizikos.
  • Viskas padėta ant lėkštutės. Belieka tik laukti svajonių kelionės į Tailandą!

Šio kelionės plano kaina yra tik 139€ + DOVANA! "Kelionės į Tailandą ATMINTINĖ" (vertė 69€) Tai mūsų paruoštas svarbiausios informacijos nuo A iki Z, kurios gali prireikti keliaujant į Tailandą rinkinys.

Rekomenduoju šį unikalų kelionės planą įsigyti, be išimčių, visiems keliaujantiems į Tailandą! Ne tik keliaujantiems savarankiškai, bet ir tiems, kurie keliones įsigijo agentūrose ir keliaus su kelionių organizatoriais. Kodėl? Tailandas man antri namai jau 13 metų, todėl perteikiu savo patirtis ir svarbiausią informaciją, apie kurią nerašo turizmo vadovuose. Todėl galėsite praplėsti kelionės galimybes, sužinoti ir patirti daugiau, kelionės laiką praleisti sklandžiau ir turiningiau.

Audrius

Asmeninis kelionių konsultantas

DOVANA "Kelionės į Tailandą ATMINTINĖ" (vertė 69€):

Įsigyję šį kelionės planą - dovanų taip pat gausite ir svarbiausios informacijos rinkinį, kuris atsakys į daugumą vykstant į Tailandą keliautojams kylančių klausimų!

Užsakymas:

Kelionės planą ir atmintinę atsiųsime į jūsų nurodytą el. pašto dėžutę po apmokėjimo.